Eagle Copy Center si Stampile

Roll-up

Publicitate rapida si mobila, acestea sunt sistemele expozitionale de tip roll-up banner. Se monteaza in max 1 minut, fiind astfel ideale pentru campanii de sampling, conferinte, standuri expozitionale dar si in orice alte medii in care este nevoie de o prezentare profesionala.

 

Sistemele expozitionale pot fi personalizate cu orice tip de print si pot fi montate cu usurinta in showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vanzare, campanii promotionale, sali de asteptare, sali de conferinte, pasaje de trecere, receptii, hoteluri, unitati de invatamant, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi etc.

Se monteaza in maxim 1 min si se strang la fel de repede, de asemenea datorita husei de protectie cu manere acestea poti fi transportate cu usurinta in orice locatie.

 

Print-urile se realizeaza pe imprimante profesionale cu rezolutie de 1200 x 1200 dpi pentru indoor si 1440 dpi pentru outdoor. Materialul folosit pentru print este din PP (hartie sintetica) si rezista la peste 1000 de montari.

La cerere se pot realiza print-uri si pe canvas, banner sau material PVC.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici DE ACORD